El vermut

Sabíeu que la paraula “vermut” té el seu origen en el mot alemany “wermut”?. I que wermut significa absenta o donzell?

Doncs al Far d’absenta no en tenim; però de vermuts en tenim uns quants i de ben diferents per acompanyar les tapes, platets, llaunes, etc per fer un Vermut que com diu aquell, “farà plorar als àngels”.

La nostra proposta de Vermut

  • Llaunes d’escopinyes de ria, musclos en escabetx o vinagreta, navalles, cloïsses, xipirons, rodelles de calamar, …
  • Anxoves, seitons i “banderilles” fetes a casa, olives farcides d’anxova, arbequines, d’aragò, …
  • Crestes de tonyina i croquetes de pernil ibèric casolanes!
  • Les nostres patates braves
  • Amanida russa, amanida de patata
  • Ametlles torrades a casa, patates fregides, moixama, formatge en oli, xoriço i “morcilla” de Burgos, …
  • I en homenatge a La Barceloneta, amanida de crac i la mundialment valorada “Bomba”

%d bloggers like this: